You are currently viewing På dyreportal.dk kan du købe katte og killinger

På dyreportal.dk kan du købe katte og killinger

Katte er en fantastisk kæledyr at have i hjemmet, hvad enten man bor alene, sammen med en partner eller med sine børn.

Katte er både sjove, underholdende og typisk kælne og kan bringe masser af glæde i husstanden. Måske overvejer du lige nu om du skal anskaffe dig en kat af disse grunde, men ikke har så meget kendskab til at passe dem?

Katte er ikke lige så krævende som eksempelvis hunde, men derfor er det selvfølgelig stadig et stort ansvar at være katteejer, derfor er det vigtigt at vide noget om, hvad det kræver. Dette kan du læse mere om her i artiklen.

De overvejelser du og eventuelt andre i husstanden skal gøre sig, dækker over flere ting. Først og fremmest bør man ikke anskaffe sig et dyr, hvis man aldrig er hjemme. Hvis man f.eks. er rejseglad, så man jo ikke hjemme ret ofte og så er der jo ingen til at tage sig at dyret. Det nytter heller ikke noget at det altid er fremmede, som så skal klare denne opgave.

Tænk over disse ting før du får kat

Inden du går ud og anskaffer dig en kat, så skal du som skrevet før i artiklen, altså tænke over om du har tiden til at passe den. En kat, kræver ikke at du skal gå med den ligesom en hund, men den skal stadig passes og fodres og have opmærksomhed.

Du eller I, skal desuden tænke over om det er en inde kat eller ude kat som passer bedst hos jer. Er det en lejlighed som du eller I bor i, så passer en inde kat måske bedre til jeres behov. Inde katte og udekatte lever ret forskellige liv og det er vigtigt at huske på at katte der lever indenfor, kræver mere tid i forhold til aktivering end var det en kat der skal kunne tage på eventyr.

Falder valget på en inde kat er det desuden vigtigt at sikre hjemmet for katten, så der ikke kan ske ulykker i forhold til vindueskarme og lignede. Nogle racer indenfor katte er bedre egnet til at være inde katte, hvor andre passer bedre til at kunne strejfe rundt selv udendørs. Læs op på disse ting inden du vælger eventuelt.

Udstyr til katte

Der findes forskellige ting du kan købe når du får en kat. For eksempel legetøj, foderskåle, et kattetoilet og en katteseng.

Måske er det også nødvendigt med en kattebakke eller kattelem, alt efter hvilken type kat du eller I planlægger at anskaffe jer. Derudover kan der være andre ting, som er værd at læse op på i forhold til katte og udstyr.

Find din kat på dyreportal.dk

På denne hjemmeside som er Danmarks største dyreportal, kan du finde et stort udvalg af katte til salg blandt andet. En fordel ved at købe en kat her, er at både sælger og køber bliver valideret så det er trygt for begge parter.

Det er desuden heller ikke kun katte og killinger som du kan finde på denne side. Der findes også mange andre dyr. Du kan både finde hunde, heste, fugle og krybdyr til salg på siden.